Gelişim Destek Bursu

Ersun Yanal Vakfı Gelişim Destek Bursu, altında gelişim döneminde eğitimine devam eden ve amatör/profesyonel olarak sporla ilgilenen gençlerin spor ve eğitim alanında desteklenmesini hedefler.

• 11 spor insanı ile 11 genç “Takım Arkadaşı” olarak eşleştirilir, düzenli mentörlük sağlanır.
  • Kişisel Spor Eğitmeni (Atletik Performans – PT)
  • Diyetisyen
  • Psikolojik Destek
  • Akademik Eğitim Desteği
  • 21. Yüzyıl Becerileri Eğitimleri
  • Sosyal Etkinlikler / Kültür Sanat Faaliyetleri
  • Malzeme Desteği
  • Takviye Desteği

Vefa Ödülleri

Ersun Yanal Vakfı Vefa Ödülleri, sanat, spor, bilim, teknoloji ve eğitim alanında, Birleşmiş Milletler’in belirlediği “Sürdürülebilir Kalkınma İçin 17 Küresel Amaç” doğrultusuna uygun olarak çalışmalar yapan Sivil Toplum Kuruluşları, Özel Sektör Kuruluşları, Sosyal Girişimler ve İlham Veren Profesyonellerin ödüllendirildiği bir törendir.

Vefa Ödülleri’nin temel amacı, toplumun ihtiyaçlarına yönelik çalışmalar yaparak katma değer sağlayan sivil toplum kuruluşları, özel sektör kuruluşları ve kurum profesyonellerini ödüllendirmek, onların ilham verici hikayelerini herkesle paylaşmaktır.

Hedefimiz; sadece ödüllendirme değil, aynı zamanda toplumda farkındalık yaratarak sivil toplum alanında gerçekleştirilecek çalışmalar için gerekli olan ilhamı ve motivasyonu sunmaktır.

Ödül töreninden elde edilecek gelir, Ersun Yanal Vakfı tarafından sporcu gençlere yönelik Gelişim Destek Bursu için kullanılacak.

01 Mart 2024 tarihinde başvuruya açılacak Ersun Yanal Vakfı Vefa Ödülleri ile ilgili tüm detaylar web sitemizden duyurulacaktır.